Over ons

Maroc Avocado, gevestigd in de zonovergoten velden van Lokus, is een trotse pionier in de avocadoteelt in Marokko.

Met een diep gewortelde geschiedenis en een passie voor kwaliteit zijn wij gespecialiseerd in het leveren van premium avocado’s die de essentie van Marokkaanse rijkdom en smaak vangen. Ons streven naar perfectie strekt zich uit van de teelt tot de levering, waarbij we elke stap in het proces nauwlettend in de gaten houden om ervoor te zorgen dat u de allerbeste producten ontvangt.

Het Maroc Avocado Proces: Van Teelt tot Tafel

Passievolle Teelt

In de vruchtbare gronden van Lokus leggen we de basis. Hier worden onze avocado’s met zorg en toewijding geteeld, zodat ze de optimale smaak en kwaliteit krijgen die u verdient.

Nauwkeurige Selectie

Na de teelt selecteren en sorteren we onze avocado’s volgens strikte criteria. Dit zorgt ervoor dat alleen de beste vruchten de volgende stappen in ons proces doorlopen.

Efficiënte Logistiek

Onze strategische ligging en sterke logistieke partners garanderen een snelle en efficiënte levering. We overbruggen de afstand tussen Marokko en de EU in recordtijd.

Tevredenheid Gegarandeerd

Bij aankomst zorgt ons toegewijde team voor een naadloze overgang van onze avocado’s naar uw locatie. We zijn pas tevreden als u dat ook bent, en we zijn er om elke stap van het proces te ondersteunen.
Wat we doen

Avocado-experts in Hart en Nieren

Van de teelt tot de levering, we hebben een passie voor alles wat met avocado’s te maken heeft. Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing.

100+ Boerderijen

0

Hectare teelt onder een team

15+ Jaar Ervaring

0 +

Jaar ervaring in avocado

Excellente samenwerking: ‘Fruits For You’, onze toegewijde partner in Marokko voor topkwaliteit avocado’s

“Fruits for You” is onze partner in Marokko, verantwoordelijk voor de teelt en zorg van ons fruit op de boerderijen. Ze werken nauw samen met onze telers. Onder toezicht van hun eigen deskundig getrainde team worden de avocado’s direct van de boom geplukt, zorgvuldig verpakt, gekoeld en vervoerd onder optimale omstandigheden. Dankzij hun professionele team worden onze producten altijd volgens de klanteneisen geproduceerd. Ze voeren de nodige controles en analyses uit om ervoor te zorgen dat de avocado’s veilig en conform de EU-standaarden aan onze klanten worden geleverd.

Ontdek onze avocado expertise

Van teelt tot levering, wij begeleiden elke stap met passie en precisie. Ervaar de kwaliteit en toewijding van onze diensten.